Hulpgroep BORDERLINE Slachtoffers

 

  Links naar interessante websites, boeken en informatie

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van websites en boeken die dieper ingaan op de problematiek rondom de persoonlijkheidsstoornis Borderline en aanverwante stoornissen. Ons doel is hierbij vooral gericht op een beter inzicht in deze aandoening maar vooral ook hoe u, als omstander, hiermee om kunt gaan en wat u zelf kunt doen om uw relatie met een Borderliner beter leefbaar te maken. Ook treft u info aan over de persoonlijke ontwikkeling van u zelf en hoe u sterker in het leven kunt staan, beter grenzen leert stellen en uw eigen positie succesvol kunt verbeteren.

 http://<script type="text/javascript">var bol_pml={"id":"bol_1535233246755","baseUrl":"partner.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=1001004002407233&","site_id":"56329","target":true,"rating":true,"price":false,"link_name":"Ver. H.B.S.","link_subid":"","image_size":true,"image_position":"left","width":"504","cols":"1","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0000FF","border_color":"#D2D2D2","letter_type":"verdana","letter_size":"11"};</script><script type="text/javascript" src="https://partner.bol.com/partner/static/js/aai/clientProductlink.js" id="bol_1535233246755"></script>

HOE VERWERK IK MIJN LIEFDESVERDRIET:

U bent beschadigd in uw relatie met een Borderline partner en u heeft liefdesverdriet. Op deze website kunt u bijzonder veel informatie vinden over liefdesverdriet, verliefdheid, hoe verwerk ik mijn verdriet en scheiding, hoe kan ik eventueel mijn ex terugwinnen voor mij, enz. enz. Een aanrader…. Klik op onderstaande link:

http://www.paypro.nl/producten/Liefdesverdrietnl/46765/68971


eCURSUS BLIJVEND ZELFVERTROUWEN:

U bent in uw relatie met een Borderline patiënt ernstig beschadigd en uw zelfvertrouwen is aangetast. Leer via deze E-cursus hoe u uw zelfvertrouwen terug kunt krijgen EN kunt behouden zodat u sterker uit deze ‘strijd’ komt.   Klik op onderstaande link:

http://www.paypro.nl/producten/eCursus_Blijvend_Zelfvertrouwen/2328/68971


MINDFULNESS VOOR UW DAGELIJKS LEVEN (Yoga):

Leer via Yoga hoe u uw emoties kunt verwerken en weer rust kunt vinden in uw dagelijks leven zodat u zich weer gelukkig kunt voelen. Klik op onderstaande link:

http://www.paypro.nl/producten/Mindfulness_voor_het_Dagelijkse_leven_-_Happy_with_Yoga/31881/68971

 

NLP CURSUS ONLINE:

Maak op een laagdrempelige manier kennis met de kracht van NLP om weer plezier, vrijheid, ontspanning en kracht te ervaren in uw leven en alle stress en gekwetstheid achter u te laten. Klik op onderstaande link:

http://www.paypro.nl/producten/NLP_Cursus_Online/11047/68971